OM DYG

De sidste 15 år har jeg arbejdet med HR, organisation og forretning på mange forskellige måder. En stor del af tiden, har jeg brugt i internationale virksomheder med stor kulturel diversitet og projekter, og med problemstillinger der bevæger sig over landegrænser og brancher. Min uddannelsesmæssige baggrund strækker sig fra økonomi og erhvervsjura, til organisation og ledelse. Dette i kombination gør mig til en kompetent sparringspartner, der kan afveje beslutninger til gavn for både organisation og forretning.

Jeg er en dedikeret og passioneret person, der har øjet på bolden. Jeg er direkte og diplomatisk, og bringer relevante emner til diskussion og beslutning. Jeg skaber løsninger, der er til gavn for både mennesket og forretningen.

Jeg hviler på min erfaring fra både HR ledelse og forretningsudvikling, når jeg løser opgaver for jeres virksomhed. Jeg deler gerne ud af min viden og agerer gerne sparringspartner. Jeg har en tydelig positiv tilgang til livet og mit arbejde. Jeg er rolig og fattet, og det smitter. Jeg tager udfordringer med ophøjet ro og en ambition om hurtig eksekvering.